Ρήγα Φεραίου 43 Πάτρα, & Ρήγα Φεραίου 150 Αίγιο, Ελλάδα
2610243075 - 6937308045, 6986996500
Διατήρηση Μπαταριών

Διατήρηση Μπαταριών - Εξαρτημάτων

Απλές συμβουλές για την διατήρηση των μπαταριών των ακουστικών βαρηκοΐας.

Οι μπαταρίες των ακουστικών βαρηκοΐας παρέχουν την ενέργεια για τη λειτουργία τους. Ακόμη και ανεπαίσθητες αλλαγές στην έξοδο μιας μπαταρίας μπορεί να σημαίνουν την διαφορά ανάμεσα στην ξεκάθαρη και την χαμηλή ένταση ή τον έλεγχο του ήχου του ακουστικού. Η θερμότητα είναι σοβαρός εχθρός για τη ζωή της μπαταρίας ενός ακουστικό βαρηκοΐας, γι 'αυτό είναι ακόμη πιο σημαντική η φροντίδα των μπαταριών καθώς μπαίνουμε στους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Ακλουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις μπαταρίες των ακουστικών βαρηκοΐας:

 

  • Αποθηκεύστε τις μπαταρίες σε δροσερό - ξηρό μέρος. Η θερμοκρασία δωματίου είναι συνήθως μια χαρά. Η ψύξη δεν είναι απαραίτητη, στην πραγματικότητα μπορεί να βλάψει πραγματικά τις μπαταρίες! Ο Tom Begley της Rayovac, της κορυφαίας κατασκευαστικής εταιρίας που παράγει μπαταρίες για ακουστικά βαρηκοΐας, εξηγεί : οι μπαταρίες περιέχουν στην επιφάνεια πόρους, που μπορεί να γεμίσουν με υγρασία και να αποτύχει η λειτουργία τους πρόωρα εάν τις τοποθετούμε στο ψυγείο.
  • Κρατήστε τις μπαταρίες στην αρχική τους συσκευασία, έως ότου είστε έτοιμοι να τις χρησιμοποιήσετε. Η αποθήκευση των νέων μπαταρίες μαζί με κέρματα ή άλλες μπαταρίες εκτός της αρχικής συσκευασίας μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα με συνέπεια την μείωση της ωφέλιμης ζωής τους.
  • Όταν δεν φοράτε το ακουστικό βαρηκοΐας σας, να το απενεργοποιήσετε ή να ανοίγετε την πόρτα της μπαταρίας.
  • Αφήστε την μπαταριοθήκη του ακουστικού βαρηκοΐας σας ανοικτή τη νύχτα, ώστε η υγρασία να μπορεί να εξατμιστεί. Με αυτόν τον τρόπο θα αποτραπεί η διάβρωση της μπαταρίας και δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του ακουστικού βαρηκοΐας.
  • Αφαιρέστε τις άδειες μπαταρίες αμέσως. Μία πλήρως αποφορτισμένη μπαταρία μπορεί να διογκώνεται και να γίνει δύσκολη η αφαίρεση της μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.