Ρήγα Φεραίου 43 Πάτρα, & Ρήγα Φεραίου 150 Αίγιο, Ελλάδα
2610243075 - 6937308045, 6986996500
Νέα - Ειδήσεις
Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις και νέα προϊόντα στα ακουστικά βαρηκοΐας και γενικά για τις δραστηριότητες που αφορούν την εταιρία μας.

Ο ΕΟΠΥΥ έχει αλλάξει τον τρόπο αποζημίωσης του ασφαλιζόμενου για την αγορά ακουστικών βαρηκοΐας, ο οποίος πληρώνει μόνο την συμμετοχή του και όχι ολόκληρο το ποσό.

Η επιδότηση από τον ΕΟΠΥΥ ανέρχεται στα 450€ και είναι το μέγιστο ποσό που μπορεί να καλύψει ανεξάρτητα της αξίας του ακουστικού, προκειμένου οι ασφαλιζόμενοι να μπορέσουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους κάνοντας χρήση ακουστικών βαρηκοΐας.

Η επιδότηση από τον ΕΟΠΥΥ δίνεται κάθε 4 χρόνια. Στα παιδιά έως 15 ετών η επιδότηση χορηγείται κάθε έτος με την προϋπόθεση να υπάρχει σημαντική μείωση στην ακουστική οξύτητα, γεγονός που προκύπτει από συγκριτικά ακουογράμματα και πάνω από 50 decibell βαρηκοΐας.

Ασφαλιστικά Ταμεία - Επιδότηση - Διαδικασία

Ο ασφαλισμένος πρέπει να προσκομίσει τα εξής:
  • Α) Βιβλιάριο Υγείας Ασφαλισμένου
  • Β) Ηλεκτρονική Γνωμάτευση ΕΚΠΥ
  • Γ) Ακοόγραμμα
  • Δ) Σφραγίδα από ελεγκτή ιατρό του ΕΟΠΥΥ (μέσα σε 10 ημέρες από την ημερομηνία της γνωμάτευσης)

Όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την διαδικασία επιδότησης ακουστικών βαρηκοΐας την αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου εμείς.

Έτσι ο ασφαλιζόμενος προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε εμάς, πλέον πληρώνει μόνο την συμμετοχή του αποφεύγοντας την διαδικασία κατάθεσης των χαρτιών και αναμονής για την αποζημίωση.

Μη χάνετε άλλο χρόνο. Κλείστε ΤΩΡΑ ένα ραντεβού για ΔΩΡΕΑΝ εξέταση - ακουόγραμμα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να καθορίσετε τις λεπτομέρειες.

Είμαστε Συμβεβλημμένοι με τον ΕΟΠΥΥ

Κλειστε Ραντεβού

 
 
No result...